Marine's Letter Home

Követelés

A farm gyerekének humoros levele otthon tengerészgyalogosként írja le az életet.PéldaKedves Ma és Pa: Jól vagyok. Remélem, hogy vagy. Mondja el Walt testvérnek és Elmer testvérnek, hogy a tengerészgyalogság egy mérföldnyire veri Minch öregemberét. Mondja meg nekik, hogy csatlakozzanak gyorsan, mielőtt talán az összes hely megtelik. Először nyugtalan voltam, mert csaknem reggel 6-ig kellett ágyban feküdnie, de egyre jobban szeretek későn aludni. Mondja el Waltnak és Elmernek mindazt, amit reggeli előtt tesz, simítsa meg a kiságyát, és ragyogjon néhány dolgot. Nincs disznó disznó, etetni szurok, cefre keverni, fa hasítani, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmi. A férfiaknak borotválkozniuk kellett, de ez nem olyan rossz, meleg víz van. A reggeli erősen passzol a gyümölcsléhez, a gabonapelyhekhez, a tojáshoz, a szalonnához és a holmihoz, de kissé gyengén a karajon, a burgonyán, a sonkán, a steaken, a sült padlizsánon, a pitén és más szokásos ételeken. De mondd meg Waltnak és Elmernek, hogy mindig két városi fiú mellett ülhetsz, akik kávéból élnek. Ételük plusz a tiéd délig tart, amíg megint etetsz. Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat tudnak járni. 'Útvonal' meneteket folytatunk, amelyek az Osztályőrmester szerint hosszú séták, hogy megkeményítsenek minket. Ha így gondolja, nem az a helyem, hogy mást mondjak neki. Az „útvonal menet” körülbelül az otthoni postafiókunkig terjed. Aztán a városi srácok fájnak a lábuktól, és mindannyian kamionokkal közlekedünk. Az ország szép, de rettenetesen lapos. Az őrmester olyan, mint egy iskolai tanár. Néhányat nyaggat. A százados olyan, mint az iskolaszék. Az őrnagyok és ezredesek csak körbejárnak és ráncolják a szemöldöküket. Senkit sem zavarnak. Ez a következő megöli Walt és Elmer nevetéssel. Folyamatosan kapok érmeket a lövöldözésért. Nem tudom miért. A bikaszem közel akkora, mint egy mókusfej, és nem mozog. És nem rád lő, mint a Higgett fiúk otthon. Csak annyit kell tennie, hogy kényelmesen ott fekszik és eltalálja. Még saját patronokat sem tölt be. Kis fémdobozokban jönnek. Aztán megvan az úgynevezett kéz-kéz harci kiképzés. Meg kell birkózni velük városi fiúkkal. Pedig nagyon óvatosnak kell lennem, könnyen törnek. Nem olyan, mintha otthon küzdenék azzal az ole bikával. Körülbelül a legjobban értek el ebben, kivéve azt a Vontatóhajót a Silver Lake-ből. Ugyanabban az időben csatlakozott, mint én. De én csak 5'6 'és 130 font vagyok, ő pedig 6'8', és súlya közel 300 font száraz. Ügyeljen arra, hogy szóljon Waltnak és Elmernek, hogy siessenek és csatlakozzanak, mielőtt más favágók bekerülnének ebbe az összeállításba, és bejönnének. Ha már a lövöldözésről beszélünk, a zárt 200 dollár egy új istálló teteje és ma fogai felé. A városi fiúk vacakokat lőnek, de nem túl jó.E-mailben gyűjtve, 2006

Értékelés

Legenda Legenda Erről az értékelésről

Eredet

Míg a városi legenda műfajában egy fiatalabb hölgy ismertebb „lánylevelének otthona” szerepel, tájékoztatva szüleit afőiskola, ennek a kevésbé utazott cikknek megvannak a maga különleges varázsa. Különösen női tudósítóját teljes mértékben felhatalmazott egyénként pozícionálja, ami rendkívül szokatlan a kortárs tudomány területén, ahol a nők általában áldozatok vagy szexuális díjak. Habár lehet, a tengerészgyalogos lett farmlány ijesztően kompetens új karrierjében, a gazdaságban megszerzett készségei tökéletesen megfelelnek azoknak, akiknek szükségük van a tábortáborba.

A „Farm Kid's Letter Home” címmel 2002 decemberében találkoztunk először, amikor egy maroknyi hírcsoportba került. Különböző címeken terjeszkedik, többek között: „Egy gazda levele, most a Camp Pendleton-nál”, „Egy farm gyerekének levele, most a San Diego Marine Corps Recruit Training-nél”, „Egy nyugat-virginiai farmgyerek levele, most Parris Island Marine Corps Recruit Depot ”és„ Egy farm kölyök ír haza Camp Lejune-ból, NC ” A levélíró neve is megváltozik - láthattuk Emma Lou, Betty, Mabel, Gail és Alice jelentkezését.

A cikk mégis sokkal-sokkal régebbi, mint azt az internetes törzskönyv jelzi. Az 1952 - es gyűjtemény gyűjteményein is megjelent Szombat Esti Post felajánlások. Ebben a változatban (amely szinte szóról szóra megegyezik azzal, ami több mint ötven évvel később online kering), a katona „Zeb” néven jelentkezik, amely nemi váltás megváltoztatja a darab humorát.Az utóirat egy újabb megalázási elemmel egészíti ki a mesét, különösen azokban az online verziókban, amelyek a fiatal katonát lányként mutatják be - nemcsak egy női toborzó mutatja be a kemény fiúkat a tanfolyamon, hanem a férfi orientált szabadidős tevékenységek.

Bár a vicc elolvasható a tengerészgyalogosok megvető „nem olyan kemény” ásatásaként vagy „ország kontra város” mellkasi verésként, ez inkább általános homíliának szolgál, amely kifejtette azt a nézetet, hogy a nehézségek inkább felfogás kérdése mint bármi más. Ebben hasonlít egy másik széles körben elterjedt tantárgyhoz, a „nagymamáhozmosás napja. '