A Tampa Bay Buccaneers visszautasította a meghívást az „ellopott” Fehér Házba?

szuper tál lv tom brady tampa bay buccaneers elutasította a meghívást fehér ház joe biden kamala harris meghívott meghívott megtagadja megtagadja

Kép keresztül Patrick Smith / Getty Images

Követelés

A Super Bowl LV bajnoka, a Tampa Bay Buccaneers elutasította Joe Biden amerikai elnök meghívását a Fehér Házba.

Értékelés

Címkézett szatíra Címkézett szatíra Erről az értékelésről

Eredet

2021. február 8-án a Facebook post az Amerika utolsó védelmi vonal oldalán azt állította, hogy az NFL-ekSuper Bowl LVbajnokok elutasították a Fehér Házba történő meghívást. A meghívást állítólag Joe Biden amerikai elnök adta. A bejegyzést és a történetet több ezerszer osztották meg. Előző nap a Tampa Bay Buccaneers, a hátvéd Tom Brady vezetésével legyőzött a Kansas City Chiefs 31–9.

A cikk részben olvassa el:A Superbowl bajnokok elutasítják a meghívást az „ellopott” Fehér Házba

...

Mostanra mindannyian tudjuk, ki volt győztes és fiú, ez izgalmas volt, igaz? Látta azt a hágót, amely közvetlenül a Viagra hirdetésének a lelátón volt? Teljesen hihetetlen! Mr. Tudja-Ki mindenképpen kap MVP-t ezért a gyönyörű hülyeségért!

Egyébként annak ellenére, hogy a legjobb csapat nyert, nem hajlandóak a Fehér Házba menni, mert a törülközős fiú egy olyan trump, aki azt gondolja, hogy a választásokat valahogy ellopták, igen, még most is. Úgy döntöttek, hogy senki sem akarta, hogy a hülyegyerek egész éjjel sírjon, ezért azt mondták neki, hogy lemondják, majd bezárják egy zokniba burkolt WC-bódéba. Tehát talán később megtörténik. Nagyszerű játék!

Ez a tétel nem a valós események tényleges elmesélése volt. A cikk egy olyan webhelyről származik, amely a kimenetét humoros vagy szatirikus jellegűnek írja le, az alábbiak szerint:

A weboldalon minden fikció. Ez nem hazugság és nem álhír, mert nem valóságos. Ha úgy gondolja, hogy ez valós, akkor meg kell vizsgálnia a fejét. Bármilyen hasonlóság a webhely tiszta fantáziája és a tényleges emberek, helyek és események között pusztán véletlen, és az összes képet módosítottnak és szatirikusnak kell tekinteni.

Háttérként itt vanmiértnéha szatíráról / humorról írunk.