A csillagok a házak oldalán jelzik-e, hogy a lakók „swingerek”?

Kép keresztül Una Smith / Wikimedia Commons

Követelés

A házak külsejét díszítő ötágú csillagok azt jelentik, hogy a lakók „lengők”.

Értékelés

Hamis Hamis Erről az értékelésről

Eredet

2020 decemberének végén elterjedt egy közösségi média bejegyzés, amely azt állította, hogy a házuk ötágú csillagokkal díszíti a külsejüket, azt jelzik, hogy az otthon lakói „lengők”, ezt a kifejezést néha használják átlagos szexuális partnereket cserélő párok.


A fenti mém szövege a következő:Tehát ma reggel anyám megpróbálta kihúzni belőlünk a karácsonyi ajándékötleteket. Említettem egy fém csillagot a házam külsejére (mint a fotón). Szomorú voltam, amikor az eladók nem hagyták lol.
A húgom azt mondja nekem, hogy ez egy „swingers kód” más párok vonzására. WHA?
A Google megerősíti.
Fogalmam sem volt, hogy ez egy dolog !!

Természetesen most minden csillaggal ellátott házat észreveszek, és nem tudok csodálkozni.
Látlak, te mocskos állatok

Nem találtunk olyan bizonyítékot, amely alátámasztaná azt az állítást, miszerint a „swingerek” ötágú csillagokat helyeznek el otthonukon kívül, hogy vonzzák a potenciális „swinger” partnereket. Amit találtunk, az egy cikk a Distractify hír- és szórakoztató oldal tette közzé, amely a „swingerek” sztárja pletykáit a StrippersOnline üzenőfalának 2007-es bejegyzésére vezeti vissza.

A csillagok, nevezetesen az egyes házakon megjelenő ötágú fémek, szélesebb körben ismertek pajta csillagok . Néha „amish pajta csillagoknak” hívják őket. Van jelentőségük, de nem az, hogy az otthon lakói swingerek. Ontario, kanadai székhelyű híradó A hang szerint a csillagokat leggyakrabban a pennsylvaniai holland családok otthonain észlelik, és ezek különleges jelentőséggel bírnak. A Pennsylvania holland egy amerikai kulturális csoport, amely Dél-Németországból az Egyesült Államokba emigrált

A pennsylvaniai székhelyű The Morning Call helyi újság számolt be hogy a csillagok jelentése változhat attól függően, hogy kit kérdezel, de tágabb értelemben úgy tekintenek rájuk, hogy szerencsét vagy védelmet jelentenek. Vannak, akik különböző jelentést tulajdonítanak annak a színnek, amelyet a csillag festhet.

Bárki könnyen találhat egy csűr csillagot Vásárlás egyszerű Google kereséssel - meglehetősen elterjedt díszek, különösen olyan helyeken, mint Pennsylvania. És nem, nem fogsz denevérjelet adni a vándor lengőknek.